zaterdag 19 september 2015

Waarom het hier zo lang stil was.

De laatste weken wou ik dat mijn naaikamertje al klaar was, dan kon ik af en toe een beetje gaan naaien, dan kon ik mij even terugtrekken en energie opdoen. Want daar had ik de afgelopen weken wel nood aan, aan energie. Maar ik zag er tegenop om mijn machines, de strijkplank en alles wat ik nog nodig heb uit te halen. Het is nooit lang werk maar ik zie er soms wel tegenop.Hoe het komt dat mijn energie er niet voor de volle 100% was, komt door familiale gebeurtenissen die mijn energie opslorpen. Mentaal bracht ik de laatste veel tijd door in het verleden van mijn meter van bijna 80 en dat was vermoeiender dan ik dacht. De mentale vermoeidheid zorgde ervoor dat mijn lijf er ook moe van was. Ik ben geen klager, maar moe was ik wel. Tegen dat de kinderen in bed lagen, had ik ook veel zin om al te gaan slapen. Dus werd er vooral tv gekeken en op tijd in bed gekropen.Maar het is aan het terugkomen, de nood om te naaien en te creëren. Om de ideeën die in mijn hoofd zitten eruit te halen. En om te bloggen ook. Als je er even uit bent, voelt terugkomen altijd een beetje vreemd vind ik. De routine is er dan wat uit. En in mijn geval voel ik mij even het vijfde wiel aan de wagen. Wie zit er nu te wachten op wat ik te vertellen heb. Maar dat gaat over eens ik weer begonnen ben. Want het is toch zo'n fijn land om in rond te wandelen en om deel van uit te maken.
Ik heb er terug zin in!


14 opmerkingen:

 1. Ik zou zeggen: welkom terug! Hopelijk kan je de vermoeiende tijden wat achter je houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welkom terug! Ik wens je veel energie en naaitijd toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ge moogt u dat allemaal niet aantrekken! Iedereen heeft periodes dat er minder geblogd wordt. Het is zoals het is en alles komt wel weer in orde. x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hierbij sluit ik mij helemaal aan! Gewoon bloggen als je er zin voor hebt... en dat bloggen gaat bij mij ook niet altijd over mijn creaties hoor!

   Verwijderen
  2. Maar ik begon het te missen, van erbij te horen. :) En als het weer begint te kriebelen...

   Verwijderen
 4. Toch fijn om hier terug te mogen meelezen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Welkom terug. Een moeilijke periode vergt veel v e lichaam. Gun jezelf die tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik begrijp exact hoe je je voelt! Ik nam al een halvelingse start met het opzetten van de nieuwe blog maar heb toch moeite met tijd voor mezelf te vinden. De start van het nieuwe schooljaar bracht toch veel meer mee dan ik dacht! Maar ook ik voel de kriebels weer en ben volop bereid ze te volgen! Het naaikamertje heb ik al (gelukkig), nu de time management nog! ;-) tot blogs alvast ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben blij dat je terug bent! Ik kijk al uit naar je verhalen en maaksel...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Welkom terug! Ik kijk ernaar uit om je verhalen weer te lezen. En ook veel sterkte gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. fijn dat je er teug bent en een dikke viirtuele knuffel, klinkt alsof je er kan gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...