maandag 9 juli 2012

Holiday Give away #2

Het is al gepasseerd, die eerste week. En de winnaar van het eerste pakketje is al gekend.
Maar een nieuwe week, nieuwe kansen. En dit valt er deze week te winnen.


Ik stelde een stickerpakketje samen met daarin: 3 blaadjes flashy/neon stickers, 1 vel kleine en grote kalenderstickers van Organised mum en 2 vellen opbergdoosstickers. 

Vorige week wou ik graag weten wat ge ooit wou doen, deze week iets helemaal anders. Vertel mij eens een blooper van uzelf. Een verspreking of zo. Iets waar ge u op het moment zelf beschaamd voelde, maar achteraf mee kon lachen. Tegen een glazen deur lopen, iets in die aard. 

Ik zal het ijs breken en beginnen. Ooit, ik was een jaar of twaalf geloof ik, bestelde ik bij de bakker een Martini. Gelukkig had ik het niet te luid gezegd, want ik bedoelde dus een Martino. Maar ze hadden verstaan wat ik bedoelde. 
Ik heb ook toen ik klein was eens aan de verkeerde jeansbroek getrokken en gevraagd: Vake, gaat ge mee? Maar mijn vake was al doorgegaan en ik stond aan iemand anders zijn broek te trekken.
En nog een recentere om af te sluiten, eentje van vorige week zelfs. Eentje in de categorie 'ik zeg wat ik denk'. Ik was met Vriendlief aan het badmintonnen, mijn pluimpje valt en ik zeg 'Allee, ik dacht dat dat terug ging botsen'. Ge weet wel, zoals bij een tennisbal. Even de verkeerde sport in mijn hoofd. 

En nu is het aan u. Start!

15 opmerkingen:

 1. Bij mijn schoonbroer en -zus waren we hele lekkere spaghetti aan het eten. Ik vertelde dat ik ooit eens ergens spaghetti at met erwten uit blik in! En hoe vies ik dat wel vond en al. Er begonnen er een paar te lachen... er zaten ook erwten in de saus die wij aan het eten waren.. (maar gelukkig wel verse).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. in een restaurant ging ik voor het eten nog even nar het toilet en had dus niet in de gaten dat ik mijn rok in mijn panty had gedaan en dus ( bijna) in mijn onderbroek door het restaurant terug liep.
  Gelukkig werd ik snel gewaarschuwd door een attente mevrouw:))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben eens mee naar de tennisles van een van mijn vriendinnen geweest en daar heb ik gevraagd of het balleke nu onder of over het net moest. Die sloegen dat daar allemaal onder. Ik dacht echt dat dat de oefening was.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. LOL Sarah, geweldig!! Kei leuk om te lezen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik bestelde bij de groentenboer eens 1 kilo "rauw" witloof( ik had in gedachte dat ik gestoofd witloof zou maken die avond)
  Vroeger, een collega van mij(toen ik op radiologie werkte) zat aan de balie. Er kwam een dame(franstalig) en zei dat ze kwam voor een bepaalde echo. Mijn collega zei tegen haar : il faut etre enceinte (zwanger)pour ca in plaats van il faut etre à jeun(nuchter).Dat is wel een groot verschil hé

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vroeg ooit in de stoffenzaak wat Stenzo nu eigenlijk voor soort stof was, meer katoen of jersey??? Inmiddels weet ik beter maar de dame begon heel hard te lachen.... schaam.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. In het derde middelbaar moesten we in de les Nederlands een zakelijke brief schrijven. Op het einde van de les mochten we hem voorlezen. Ik las de mijne voor. Het was een brief naar een firma in Rotterdam. O.a. deze zin had ik erin geschreven: "Hierbij voeg ik 2 postzegels om de onkosten voor uw reactie te vergoeden". (dat stond ook in de voorbeeldbrief in ons handboek) De leerkracht Nederlands reageerde droog: "met Belgische postzegels gaan ze in Nederland niet veel kunnen doen, hoor"... Oeps! Schaam, schaam, ... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hahaha... Op de eerste communie van mijn broer, had ik een rok aan, Ik was toen een jaar of 10!
  We gingen op de wip en plots stond ik onderaan en de rok hing nog bovenaan ;-)
  Ik deed vlug de rok aan, verkeerd natuurlijk uit paniek, kwam bij mijn ma en die keek verstomd! Ze dacht dat de hele rok gescheurd, was; gelukkig niet...
  En dat is nu eens iets, dat als ik passeer aan die wip, de plaats waar ze vroeger stond, altijd dat verhaal ophaal. Ondertussen al meer dan 27j geleden... Van een blooper gesproken!
  Ik zet ook een linkje naar je give away op mijn blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mijn laatste stommiteit gebeurde heel recent, het was opendeurdag op onze school, ik was al wat moe gewerkt en ben naar school gegaan met een zwarte rok en daarboven een rood zomerkleedje. Hoe kwam dat...ik had 'smorgens die rok aangedaan omdat ik dat rood kleedje nog moest strijken....en 's avonds kom ik thuis en zeggen ze, wat heb jij nu eigenlijk aan??? Ik was gewoon vergeten dat zwart rokje uit te doen, kheb daar schoon gelopen die dag met een rok en een kleed

  BeantwoordenVerwijderen
 10. oja nog eentje, ik was in een winkel in gent...ze verkochten daar alleen dingen van een bepaald honingmerk (waarvan ik de naam al vergeten ben) Ik was al een tijdje op zoek naar witte choco van de meli (voor een collega) dus ik daar binnen, 'hebben jullie witte choco van de meli'? nee madam wij hebben dat niet!!!!! Pas buiten besefte ik mijn blunder.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ik heb ruim 2 jaar niet kunnen praten, zomaar ineens....gaat vaak wel wat aan vooraf maar toch! toen heb ik maanden logopedie gekregen, en op een gegeven moment ging het voor mij toch aardig, alleen met een aantal letters lukte het nog niet......ik was ergens aan het eten, en buiten was het fris weer, ik moest oefenen en dacht probeer een praatje aan te knopen, ik zeg tegen de serveerster toen ze kwam vragen of het smaakte, wat is het FIS he!!! (ik bedoelde FRIS zei dacht dat ik bedoelde wat is het VIES he, ha ha ha, ik kon er wel om lachen, zei niet :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 12. http://creaties-jenneke.blogspot.nl/2012/07/give-away-bij-een-huis-in-de-straat.html

  ik heb hem ook gelinkt op mijn site

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb geen blog maar wel een blooper... 10 jaar geleden mijn vader was erg ziek... we gingen naar de Kerk er was een viering voor ons mama mijn zus en schoonbroer stopte met de wagen aan het huis van ons vader(wij wonen t.o.v. de kerk)ik direct naar buiten trok mijn korte jas van de kapstok op het moment dat we gingen zitten in de kerk zag ik ... ik had mijn schort nog aan wij schoten hard op in onze lach heel stilletjes heb ik mijn voorschot uitgedaan en in de handtas van mijn zus gestoken wij hebben de hele mis ondanks ons verdriet er moeten om lachen "haast en spoed is zelden goed hé"
  Ik ga je volgen... ik krijg wel niet van iedereen bij het plaatsen van een nieuw bericht een mail... hoop dat het hier wel lukt!
  lieve groetjes,
  Marina

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Tsja, ik heb er meerdere... Ben nogal een klungel soms. Mijn vriend kan er meestal erg hard om lachen! Maar de blunder die ons beiden bij zal blijven is deze:
  Ik was vrijgezel en had wel een beetje sjans met een jongen. Op mijn opleiding had ik die dag een verslag besproken met een klasgenoot; Richard. 's Avonds ging de telefoon en het was ene Richard, dus ik dacht mijn klasgenoot... Maar het bleek de Richard met wie ik al een tijdje sjans had! De arme jongen had net alle moed bijeen geraapt om me te bellen... Maar 't is goed gekomen en we hebben nu al bijna 5 jaar 'verkering'! :-)
  Dat vind ik toch leuker dan mezelf te verspreken, zoals wel eens gebeurd als ik stadionspeaker ben bij schaatswedstrijden (ook gebeurd voor 10.000 man).
  Groetjes Riri

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De meest recente genante? Dat ik voor mijn werk opnieuw bij iemand op huisbezoek ging en toen zij de deur opende vroeg 'o, hoe lang ben je nu zwanger?'... en je voelt m aankomen... ze was niet zwanger... ai!! het heeft ons contact geen goed gedaan....

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...