zondag 1 juli 2012

Holiday Give away #1

Zondag 1 juli. 
Het begin van de vakantie.
Het begin van de Holiday Give away.

We gaan eraan beginnen.
Maar ik maak het jullie wat moeilijker.
Alleen reageren met 'ik doe graag mee' of iets in die aard zou maar wat saai zijn hè.
Daarom een extra opdrachtje.

Vertel mij eens wat ge in uw leven zeker eens wilt doen.
Bij mij is dat te voet naar Santiago De Compostela.
Ooit hè. 
Later. 
Als ik groot ben...

Maar nu, wat geef ik weg?
Een kinderboekje met mooie tekeningen,
geel lint, 
een paar papegaai-oorbellen, 
2 kaarten van een kwartet,
een papier met rozen op.


Wie dit pakketje graag in de brievenbus wilt, 
weet wat te doen.

Reageren kan tot en met 8/7.
9/7 maak ik de gelukkige bekend.
En dan beginnen we gewoon opnieuw,
met een ander pakketje.

Veel succes!


16 opmerkingen:

 1. Super, jouw give-away! Zo'n oorbellen heb ik nog gehad in mijn tienerjaren. Ok, wat wil ik ooit nog eens doen? Naar Zweden gaan en daar rondtrekken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk, wat ik nog ooit wil doen is een trip naar NY!!!
  Ik zet ook een linkje op mijn lekkerbekkenblogje ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk!
  Ik droom van ooit kleinkinderen, op korte termijn terug deftig stappen, en ooit zo een pipowagen of een klein caracaneke opknappen, en een paar vierkante meter bos met een hangmat :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dromen...ook van eens naar Santiago de Compostela te geraken maar wel per fiets; 10 maanden met de kids en de mobilhome door Europa trekken; een vakantiehuisje in Frankrijk helemaal het onze maken; maar voor nu: nen goeie congé pakken van een maandje ;-)))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik droom ervan om nog eens naar New York te gaan en om nog heel lang te kunnen naaien en haken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik doe mee! ik ik zou ooit graag, als de financiën het wa toelaten, zo een fosterkindje adopteren en daar dan mss ook eens op bezoek gaan. Hoewel ik van dat bezoek nog niet zeker ben, ik ben bang dat dat emotioneel te belastend zou zijn. En ik wil ook graag ooit kunnen zeggen dat mijn eigen meisje waarden en normen heeft, dat ze weet hoe goed wij het hier hebben en dat niet iedereen zoveel geluk heeft in het leven.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Op reisvlak heb ik niet echt grote dromen (dat zijn voor mij eerder nachtmerries:), tja, ze bestaan hoor, mensen die niet van reizen houden...) maar één van mijn dromen voor later is mij nog eens inschrijven in de kunstacademie, want daar heb ik nu nog de tijd niet voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De opa en oma van ons klein pollewopje hebben net voor de vijfde keer zo'n wandeltocht naar Santiago de Compostella gemaakt. Leuk om te lezen dat dat een droom van jou is. Houd daaraan vast, dan gaat het er vast en zeker op een dag van komen. Dromen heb ik in vele soorten en maten. Zo zou ik graag eens de moed verzamelen om parachute te springen, zo'n vrije val lijkt me een geweldige adrenaline rush geven. Maar ook zou ik nog eens heel graag een jaar de wereld rond reizen en kleine pollewop kennis laten maken met meer dan alles wat we gewend zijn in Nederland.

  Vele groetjes,
  Rosalie van StudioZakka

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik doe graag mee! Ha ha die reactie wilde je dus niet... Maar ik ben nog niet klaar. Hoewel, tsja, denk denk, ik heb niet zo heel veel 'wensen voor de toekomst', behalve lekker crea bezig blijven en leuke dingen doen met de meiden. Ik wil wel graag regelmatig creatieve workshops doen: pottenbakken staat al jaren hoog op m'n lijstje! En een workshop foto's bewerken, misschien komende winter. En jij?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Verkassen naar een warm en veilig oord met man en kinderen. Maar of we dat ooit durven??? Die oorbellen zijn echt helemaal 1980, toen droeg ik ze, als ik me niet vergis. Leuk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. o, wat leukdeze give away.
  Dan mijn droom , ik wil graag een reis door Afrika maken met de kinderen. Ik wil graag een keer zelf vliegen ( het liefst wil ik de ruimte een keer in maar ja dat is echt onmogelijk )
  en tot slot wil ik graag heel goed leren naaien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk! Ik ga ook ooit naar Santiago! Het moet gewoon. Echt helemaal van thuis tot ik er helemaal ben. Met schelpen op mijn materiaal en stempelkaart! Alleen ga ik het niet te voet doen, maar met de fiets omdat ik het samen met mijn man wil doen en die wil mij wel volgen in die 'droom', maar absoluut niet te voet. Hoe lang we nog wachten om effectiefste vertrekken is nog een beetje de vraag. We vrezen te moeten wachten op ons pensioen om voldoende lang weg te kunnen zijn, maar als de kinderen het huis uit zijn zullen we zeker aan onzevfietstraining beginnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Toffe Give-away!! Die oorringen zijn de max! Ik hoop ooit es tussen dolfijnen te kunnen zwemmen (en nie in 'n bassin),'n volkswagen T2 te kunnen kopen én dan kamperen met de kids

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat leuk, je give-away-idee!
  Mijn droom, tja, dat is niet makkelijk... Ik wil graag in een Pippihuis in Zweden wonen, perfect Zweeds spreken, vrienden worden met Zweedse mensen, creatieve workshops geven en zelf creatieve dingen doen. Keep on dreaming..... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. woww wat ik zeker wel eens zou willen doen......het lef hebben om eens een workshop voor kinderen te geven in iets waar ik goed in ben.
  toffe give away,ik ben volger geworden, lieve groet jenneke
  en hier staat je link ook vermeld

  http://creaties-jenneke.blogspot.nl/2012/07/een-echte-holliday-give-away.html

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat ik heeeeeeeeel graag wil doen is …verhuizen naar Australie voor een jaartje of langer!!!
  Dat is echt mijn aller aller grootste droom!
  IK kom je hier zeker volgen!!! Ik plaats ook een linkje op mijn blog…
  Altijd welkom om eens te komen piepen ;-)
  groetjes madame Volt

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...