donderdag 4 juni 2015

De uitslag van de give away!

Zo, de einddatum is verstreken. De namen werden opgeschreven per cadeautje. En de winnaars werden gekozen. Maar dan... heel dat verhaal in een mooi blogbericht gieten. Da's het moeilijkste deel. 

Net zoals kinderen laten poseren voor uw naaisels. Ik zei het nog tegen Sarah: het naaien is vaak het makkelijkste deel. Dennis die is om te kopen met een snoepje. En die is al wat ouder, dus die begrijpt dat als hij even meewerkt hij snel terug kan gaan spelen. Iris daarentegen, da's een ander paar mouwen. Ze lust ten eerste al geen snoep (maar dat vinden we echt niet erg) dus zocht ik een andere beloning. Als ik eerst foto's van haar mag maken, mag zij er nadien van mij maken. Want ze wilt toch graag al groot zijn en met dat echte fototoestel bezig zijn. 
Ik zeg het u, soms is het naaien het makkelijkste stuk.

Maar er waren cadeautjes. En vooral winnaars. Spijtig genoeg maar 5. Als ik kon zou ik iedereen iets geven. Maar het moet een beetje realistisch blijven he.

Cadeau 1 was die mooie canvas. Deze is voor Naadjes en draadjes.


Het haakboek werd gewonnen door Skunkamamsie.


Met het Libelleboek mag ik Kristien gelukkig maken.


De schattige botjes stuur ik op naar Heidi Bonne.


En die mooie stofjes zijn voor De wereld van Sofie.


Proficiat!
Lieve dames, als jullie uw adres naar mij mailen (eenhuisindestraat@hotmail.com) stuur ik de cadeautjes op. Schrijf er voor de zekerheid bij welk cadeautjes je gewonnen had om misverstanden te vermijden.

8 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...