donderdag 30 oktober 2014

Stikmarathon door Cabaret Tiret!

Een beetje zot zijn doet geen zeer. De naaiclub waar ik bij ben, is een beetje zot. In de goede zin van het woord. Wij gaan ons dit weekend namelijk aan een stikmarathon wagen. Gedurende 24u gaan er altijd tiretten aan het stikken zijn. Waarom we dat zouden doen, hoor ik u denken.

Awel, voor het goede doel! Binnenkort is het weer Music for Life en naar aanleiding daarvan doen wij een actie. Tijdens onze stikmarathon gaan we vanalles maken, 24 uren lang. De spullen die we in die tijdspanne gemaakt hebben, worden verkocht voor het goede doel. In ons geval voor Vzw Vergeet de kinderen niet. Deze vzw organiseert activiteiten voor dakloze kinderen en kinderen die in armoede leven. Omdat zij daar altijd wel centjes voor kunnen gebruiken, gaat onze opbrengst naar hen.Maar we doen nog iets meer. Onze stikmarathon kan volledig gevolgd worden. Als ge tenminste eens door de venster van het Huis van Winckel komt piepen. Ik zit daar zaterdag in de hele vroege ochtend, van 4u tot 8u.De gemaakte dingen kunnen gekocht worden via:
- de facebookpagina Cabaret Tiret
- op de dag zelf (dus zaterdag 1 november tussen 8 en 16u)
- op het gratis Wintering lichtfestival van CC Belgica op 13 december 2014 vanaf 18u.

Ik zou zeggen, kom eens langs. Of koop iets, nog beter! De prijzen liggen tussen 5 en 10 euro, ideaal om cadeau te doen met Kerst of Nieuwjaar.

Wie meer info wil, shoot! Of contacteer iemand via deze facebookpagina

7 opmerkingen:

 1. ik wens je veel naaiplezier en een goede opbrengst. helaas kan ik niet komen kijken. We hebben al plannen. Wat gaan jullie zoel maken? Kan ik op één of andere manier een werkje kopen om te steunen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Succes! Een tof initiatief. Als Dendermonde nu eens wat dichterbij lag kwam ik af.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. sie joe den! (we hebben dezelfde shift blijkbaar ;) )

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waauuw, super initiatief! Ik hou jullie FB pagina in de gaten, hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh, ik was net te laat om jou te komen bewonderen, maar keigezellig was het daar wel !

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...