dinsdag 21 oktober 2014

Two times Tilly and a winner

Soms ben ik een beetje jaloers, stiekem. Jaloers is misschien niet het juiste woord. Ik leg het even uit. Dan denk ik: Ooh die (andere naaisters/bloggers) hebben allemaal een grote kast vol mooie stofjes. En ik... ik heb ocharme 1 schab met 3 stapeltjes stof. Tot zover die jaloezie. Dan herpak ik mij en bedenk ik dat ik eigenlijk wel genoeg en mooie stof heb, maar dat ik gewoon uit de startblokken moet schieten. Tot zover mijn zielige zelf. 

Uit die 3 stapeltjes haalde ik kleine stukken stof om tasjes uit te maken. En stukken stof met kleine print zijn ideaal om een Tilly uit te maken. Uit het boek 'Mijn tas' wil ik graag alle tassen 1 keer gemaakt hebben. De teller stond voorlopig op één, namelijk Rosalie. Met deze twee Tilly's kan ik weer eentje afstrepen uit de lijst.Verder maakte ik afgelopen tijd 2 meisjes blij met ritstasjes. Een klein meisje waarvan Dennis naar haar verjaardagsfeestje mocht. Ik stak er nog wat rolletjes maskingtape in, want ze houden daar van knutselen.En een groot meisje, mijn zus. Zij had een tasje waar ze de belangrijkste dingen instak en dat ze telkens in een andere tas stak. Keihandig, ik doe dat ook. Maar dat tasje was versleten, dus maakte ik een nieuw voor haar. En ik had nog wat stof over, dus maakte ik er een keychain bij. Naar een handleiding van Eva MariaAfsluiten doen we met de winnaar van de stof met fotoprint. Random.org koos voor Christel. Proficiat!
Christel, mail je adres naar eenhuisindestraat@hotmail.com en dan zorg ik dat de stof uw richting uitkomt.


16 opmerkingen:

 1. Toffe tasjes, ook heel leuke stofjes (stiekem jaloers) :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ook niet mega-veel stofjes hoor, "niet te hebberig zijn" zeg ik altijd tegen mezelf!
  Leuke tasjes, zo'n kleine projecten zijn ideaal om eens zonder veel nadenken te naaien, I love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Te veel stof hebben is ook een probleem ! Beter mooie, maar net genoeg stof ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo denk ik ook wel eens, mbt die stofjes, maar goed eigenlijk heb ik meer dan zat ;-). Waar moet ik het laten en wat moet ik er mee maken?! Je hebt weer mooie spullen gemaakt, ik heb ook dat voornemen, alle tassen 1 keer maken. Ik heb nu de Augustine gemaakt (al zeg ik het goed).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. helaba ! ik heb ook "maar" drie stapeltjes, waarvan zelfs eentje fleece is ;-) maar feitelijk is dat voor mij meer dan genoeg!!! uw tasjes zijn superschattig, en masking tape! goed idee! dat kennen nog niet zoveel kinderen (hier toch niet) en dat vinden ze zeker tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke Tilly's zijn het geworden, alsook die anderen. Ik probeer zelf geen stof meer te kopen omdat ik keuze genoeg heb. Eerst wegwerken wat ik heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ok... ik heb misschien net iets meer voorraad, maar eigenlijk is dat niet nodig. Ik vind al je tasjes heerlijk en kijk al uit naar het vervolg van het boek!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoezo geen mooie stofjes? Komaan! Nu ben ik jaloers!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Knappe tasjescollectie heb je gemaakt!
  Die sleutelhangers zijn een fijn snel klaar projectje hé...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik heb een schone voorraad, maar om te zeggen een giga kast vol, dat nu ook weer niet :D En zoveel hebben, das eigenlijk niet goed jong, want sommige stofjes, die zie je echt niet meer graag op den duur!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik zou u graag de sunshine award geven, berichtje hierover hier http://hoemmelke.blogspot.be/2014/10/sun-shine-award.html

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dank voor je herinnering, door het nare ziekenhuis liep ik achter met blogs lezen. Ik heb je ondertussen gemaild.
  Voor iemand met weinig stofjes heb jij wel heeeele leuke!
  groet,
  Christel

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...