dinsdag 22 april 2014

Blogger's block en sneak peak

De laatste tijd had ik last van blogger's block. Ik bleef hangen tussen de naaisels terwijl het niet mijn bedoeling was om een naaiblog te worden. 'Ik' ben meer dan naaien alleen. Maar toch... er vloog geen enkel idee mijn hoofd binnen dat interessant genoeg zou zijn om over te bloggen. Vond ik. Pas op, versta mij niet verkeerd. Ik ben elke keer fier op wat ik maak en ik groei elke keer een figuurlijke centimeter als jullie leuke reacties achterlaten. Maar ik vind zoveel dingen leuk om te doen. Dus dacht ik na welke dingen ik leuk vind en eigenlijk staan die al heel lang op mijn blog. Daar aan de rechterkant.

Dus vanaf nu hopelijk wat meer andere dingen dan naaisels. En kindgerelateerde posts. Niet dat ik die kapoenen niet graag zie, maar ik ben meer dan moeder alleen. Gelukkig maar.

Voor deze post zwier ik er wat sneak peaks bij. Ik heb hier niet stilgezeten maar kan sommige dingen nog niet volledig tonen omdat ze nog niet bij hun eigenaar zijn of omdat er veel uurtjes werk in kruipen.
En ook omdat ik op facebook had gezegd dat ik als 300ste post een give away ging doen en post 299 toch ergens over moet gaan. Want ik kijk ernaar uit om iets weg te geven.


Bovenstaande foto is van een kleedje, helemaal af en met liefde gemaakt. Alleen moet het nog opgehaald worden. Nadien volgt uiteraard een uitgebreid fotoshoot.


De stof hierboven is voor een kleedje uit SVDHZ, maar ik wacht nog op de bestelde voering. Dus blijft dat klaar en geknipt (en ongestreken precies) wachten. Maar het is flink hoor, dus ik heb er geen last van.


De mooie combinatie hierboven vraagt wat meer tijd. Het model en de kleurencombinatie passeerden hier al, maar het is nog niet af. Na een pasbeurt moesten er een paar dingen aangepast worden. En dat moet ik nog doen. Wordt zeker vervolgd.

Dus de volgende post is de give away. Hou dat hier dus maar in de gaten!

11 opmerkingen:

 1. Ik ben benieuwd! Bij mij loopt ook nog een give-away tot donderdag! groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik denk het ook steeds: ik wil meer dan een naaiblog. Valt het je ook op dat je de meeste reacties krijgt als je een naaisel post?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ziet er veelbelovend uit. iedereen heeft wel eens een blogdipje, soms heb ik ook gewoon zin om eens niet te naaien en te bloggen en dan doe ik iets anders leuk. Kan toch!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat zijn inderdaad veelbelovende sneak-peaks...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh boy, uw jurk gaat prachtig zijn!
  En dat zakje van dat eerste jurkje... <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jeuj, ik ben benieuwd om nog eens fotootjes van de kapriolen van uw kindertjes te zien ;-)
  Ik vind het kei straf dat ikzelf op mijn blog nauwelijks reacties krijg op mijn naai-creaties (1 of 2 reacties, zoals bij de retrokleedjes voor onze kindjes) en dan op niet-naai-berichten veel meer; de omgekeerde wereld lijkt me dat wel. Of mijn naaisels zullen echt ontzettend lelijk zijn, dat kan ook natuurlijk ;-) Die van jou zien er alvast veel belovend uit, ik ben benieuwd, ook naar de give-away!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik herken dat van die naaiblog ;) ik kom dat gelijk ook tegen dus wil ik er ook wat aan gaan doen ;) maar toch wil ik zeggen dat die naaisels er nu al goed uitzien ;) vooral het eerste trekt mijn aandacht dus ik kijk uit naar dat blogbericht ;) mss heb ik ook oog voor je give-away maar doordat ik tijdgebrek heb mis ik tegenwoordig veel in het gezellige wereldje van blogland ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Idem hier. Mijn nieuwe slogan is: Gedaan met moederen. Vanaf nu steek ik niet meer alle vrije tijd in het huishouden en de kids, af en toe heb ik een mooie portie ME-time!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is gesproken Hanne en Sarah! Leg jullie eigenste zelf maar goed in de watten. En ge weet een mens wel curieus te maken met die sneak-preview!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...