vrijdag 11 april 2014

Happiness

Mijn ouders hebben dat goed gedaan, ons geleerd om van de kleine dingen te genieten. Er is zoveel moois in uw nabije omgeving, maar ge moet het zien. En uiteraard heb ik ook van die dagen waar Murphy mijn ongevraagde beste vriend is, maar dat is niet zo plezant om over te bloggen. Dan ga ik eens lopen, ga ik hier van het uitzicht genieten of luister ik naar zijn cd (en zing ik luidkeels en vals waarschijnlijk mee). En dan heeft niemand van julie daar verder last van.

Maar happiness, daar ging ik over bloggen. Aan de hand van foto's, want een beeld zegt soms meer dan 1000 woorden. En ook omdat mijn gsm vaak binnen handbereik is om een foto mee te maken.

Vroeger was ik altijd blij als het mijn beurt was om de kom uit te likken, ik denk dat Iris dat nu ook was.


Zelfgemaakte frietjes, wie wordt daar nu niet blij van. Zeker met een klein helpertje. 

Nu het zand op ons terras weg is, hebben ze weer een ander plekje gevonden om modder te maken. En het liefst van al nemen ze een modderbad erin.


Mijn zus maakte mijn logo in strijkparels. Zo lief zeg!


Als ik van school naar het station loop en het is de juiste tijd van het jaar, loop ik door een tunnel van bloeiende kerselaars. Zo schoon!

Ik zei het al, die kinderen hier nemen graag een modderbad, maar omdat ik nu niet echt graag heb dat mijn bad binnen vol zand ligt, mogen ze buiten al eens in bad. Net zoals wanneer ge uw afwas zou afspoelen voor hij in de vaatwas gaat (niet dat ik dat doe).

Bij hun oma (mijn moeder) is een straatje achter haar tuin waar niet zoveel auto rijden. Maar waar er na een regenbui wel een grote plas ligt. Ze amuseren zich altijd heel hard daarmee. Stel u voor dat Dennis in de tractor door de plas rijdt en Iris achteraan in die kar zit. Hilarisch om te zien. Echt.


En natuurlijk word ik er blij van dat als ik iets nodig heb voor een naaiproject, ik gewoon op mijn fiets moet springen om het bij mijn zus te gaan kopen. Ook al is het 21u ofzo. En dan kan ik daarna verder doen, zonder te moeten wachten tot de winkels weer open zijn de volgende dag.

Verder wens ik jullie een weekend vol happiness!

7 opmerkingen:

 1. Heerlijk om die leuke kiekjes te zien...
  En wat een luxe ik moet idd altijd wachten tot de winkel open gaat arggg (LOL)

  Fijn weekend ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. gezellige boel bij jullie, leuk om te zien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Puur genieten! En fijn dat we mee mogen genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geniet er maar van, van al die kleine dingen!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het belangrijkste in het leven..genieten van de kleine dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke foto's!!!
  En inderdaad genieten van alle dingen, groot of klein is de boodschap!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...