vrijdag 2 september 2016

Over spaghetti, masseren, wandelende takken en ook iets met een steen.

Dat de zomervakantie een rollercoaster van emoties was, dat is zeker. Het was een vakantie met een lach en een traan. Maar laat ik met jullie vooral die lach-momentjes delen.

In willekeurige volgorde, een impressie van onze afgelopen twee maanden. Natuurlijk niet van alles, want van sommige dingen moet je gewoon genieten zonder altijd weer die camera of smartphone boven te halen.

Neerploffen in comfy zeteltje in een beachbar met vriendinnen. En iets drinken natuurlijk. Stoer doen met uw nonkel.De vrijwilliger zijn die de leiding moet masseren op Chiro Bivak.In slaap vallen (obviously) na een dag vol plezier.Gefascineerd zijn door iemand die komt vertellen over insecten. En dan helpen opruimen en vegen en 2 wandelende takken cadeau krijgen.Uzelf in een Aziatisch stadje wanen terwijl je gewoon in Pairi Daiza bent.Uw verjaardag vieren met kaarsjes op spaghetti. Waarom niet hè.

Valt het op dat deze nog met mijn vorige gsm getrokken is. :D


Voor het eerst in uw 5-jarig leven naar de Knaptanden gaan kijken. En eerst vinden dat het best nog meevalt om daarna zo hard van een andere knaptand te verschieten.


Een paar dagen aan zee, met diezelfde vriendinnen als van de eerste foto.Gekke bekken trekken in het zwembad als er nog niemand anders in uw kleedkamer is.


Beseffen wat een rijkdom op deze steen zit.Zomer, u was weer geweldig!


Nazomer, wij zijn klaar voor u!

4 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...