dinsdag 19 mei 2015

A pirate's life for me!

Werken op de school waar uw eigen kinderen ook naar school gaan, heeft zo zijn voordelen. Ik wist bijvoorbeeld dat Iris deze week rond piraten gaat werken. Haar juf vertelde tijdens de pauze haar verhaal dat ze in de klas ook verteld had. Over Woeste Willem die zijn schat kwijt was en dat alle kinderen met open mond zaten te luisteren. Het was nog nooit zo stil geweest in haar klas, zei ze.

Dus zocht ik gisterenavond in mijn stoffenkast naar piratenstof. Ik wist dat ik die had, want ik had ze vorig jaar gekocht om voor Dennis zijn piratenfeest vlagjes van te maken. Maar omdat dat er toen niet van gekomen was, had ik die stof dus nog.Ik naaide gisteren een rokje zodat ze vandaag als piraat naar school kon gaan. De T-shirt maakte ik voor Dennis zijn piratenfeest vorige zomer. Een T-shirt van de Action met een Jolly Roger uit flockfolie erop. Botten van afgelopen winter en zwarte kniekousen (het wordt toch niet zo warm vandaag) erbij en piraat Iris is klaar om op schattenjacht te gaan.Ik zei het al, voor Dennis zijn 6de verjaardag afgelopen zomer vierden we feest, in piratenstijl. Ik maakte wat spelletjes, versierde de kinderen en het huis en we waren klaar om een kleine bende piraten te ontvangen.


Een mega memoy


Schatgraven

Hij wilt dit jaar weer een piratenfeestje. Of een legofeest... Of een ninjafeest... 

12 opmerkingen:

 1. Wat een schattig piraatje en thema-feestje zijn the BOMB!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een stoere, schattige piraat! :D 't staat haar goed! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh super! :)
  moet ik onthouden trouwens
  of ik vraag u om inspiratie hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dat is tof!!! geef hem een legofeest, dan kan ik ideetjes opdoen bij jou. hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi (en snel) gedaan, Sarah!!
  En tof zo'n thema-feestje; hier deden we op Valentijn een Valentijnsfeestje voor onze kersverse 6-jarige. Dat moet ik ook eens bloggen, eigenlijk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze ziet er echt als een stoere piraat uit ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Keileuk!!
  Alles klopte precies. :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...