vrijdag 4 oktober 2013

De rode Cinnamon-salopette

Meisjes en vrouwen hebben op vestimentair vlak eigenlijk wel dikke chance. Doe een jongen maar eens een rokje aan zonder dat hij of gij (de ouder dus) scheef bekeken wordt. Het andere geslacht is gezegend met de 'toestemming' om zowel kleedjes, rokjes als broeken te dragen.Daarom dat ik, terwijl ik Homemade Mini Couture, dacht 'die Cinnamon zou ook nog voor Iris gaan'. Het kind is nog zo klein dat er geen vrouwelijke vormen zichtbaar zijn. Meisjes van die leeftijd hebben dezelfde lichaamsbouw als hun mannelijke vriendjes.

Een Cinnamon werd het dus. Na een dubbelcheck op instagram of zo'n salopette ook wel kon voor kleine meisjes begon ik eraan.Ik gebruikte mijn laatste rode gabardine en de paddenstoelenstof van bij Stoffen van Leuven. Alleen zag ik te laat dat de paddenstoel op het zakje niet in het midden stond. Direct in het boek geschreven dat ik daar de volgende keer op moet letten. Ik weet het, details details...
De knopen komen van Koekepeertje.


Nu haar alleen nog wijsmaken dat ge daar best nog iets onder draagt. Tsss, peuters...

3 opmerkingen:

  1. Ik vind zo'n salopette zo schoon, maar o zo onhandig bij 'ik doe het zelf' peuters en kleuters. 't Staat je dochter heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je hebt gelijk, wat betreft dat voorrecht van meisjes (en zeker kleintjes) om werkelijk alles aan te kunnen trekken. Ik betreur soms ook dat neefje Ilias van dat andere geslacht is ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...