donderdag 25 juli 2013

Bits and pieces en de uitslag van de give away

Normaal was ik gisteren van plan om de uitslagpost te schrijven, maar onze buren nodigden ons uit om bij hen op het terras te komen zitten. En als het plezante buren zijn, kunt ge dat niet weigeren hè.
Vakantie en warm weer maakt dat een mens niet veel meer doet, behalve manieren zoeken en vinden om wat af te koelen. Vandaar ook dat er niet veel genaaid of gefrutseld werd. Toch geen grote projecten. Kleine projectjes die anders zouden blijven liggen kunnen nog net. Zo'n dingen die eeuwig op uw to do lijst blijven plakken als ge de spreekwoordelijke koe niet bij de hoorn vat.

Zo kwam het er eindelijk van om een zakdoekdooshoes te maken. Ik kocht ook een toille ciree voor onze tafel en dan vloekt dat wanneer er zo'n doos staat zonder hoes. En als ge 't dan toch zelf kunt maken.
Ik mag alleen geen biais meer stikken om 11u 's avonds, dat gaat precies zo goed niet meer.


En daar was ook de pot met theelichtjes. Bij Bien zag ik het leuke idee om met maskingtape beplakte theelichtjes in een glazen pot te zetten. In de andere glazen pot (die ook van de kringloopwinkel komt) zitten de lange kaarsen, rondom plakte ik ook masking tape.


Onze kussen waren bij onze zetel inbegrepen. En laten die kussen nu net van een stof gemaakt zijn die kan dienen als scrubhandschoen ofzo. Niet ideaal als ge in de zetel in slaap valt.
Ze waren dus aan een nieuwe overtrek toe. Voor eentje maakte ik van een grote kussensloop van de rommelmarkt gewoon een kleine. Het is er zo één met een flap, zoals bij een hoofdkussen. Gewoon mijn kussen erop, rondom tekenen, knippen en stikken en het was klaar.
De andere kussensloop was in een vorig leven een hemd. De knoopjes hield ik als sluiting. Zo moest ik er ook geen rits in zetten. Het kussen ligt wel met de andere kant naar voor. Want om op in slaap te vallen is zo'n knopenrij niet echt comfortabel. Laat staan dat ge een afdruk van een knoop op uw wang hebt staan.

Rest mij alleen nog iets te zeggen over mijn afgeknipte short uit mijn vakantiegevoel #2. Een paar dagen nadien zag ik op de de facebookgroep van Style me green een gepimpte short staan. Een beetje later stond mijn stikmachine op tafel en was ik bezig om mijn short een soortgelijk kantje te geven. Way much better!


Dat gezegd zijnde zijn we aan de bekendmaking van de winnaars toegekomen. Tweeënzeventig (waw!) lieve dames lieten een reactie achter op de blog. Daaruit kwam met behulp van random.org deZusjes als winnaar uit de buslaptop voor het groene tasje.

En laat toeval nu bestaan, want een eerder in dit bericht genoemde blogster is de winnares van de facebook give away. Bien is de gelukkige toekomstige eigenares van de blauwe tas.

Een welgemeende proficiat!

Bien, van u heb ik het adres nog, deZusjes van u heb ik het nog niet. Het mag door gemaild worden naar eenhuisindestraat@hotmail.com.

Aan alle anderen, bedankt om mee te doen! Ik vond het weer heel leuk. En niet getreurd, omdat ik het leuk vind om iets weg te geven volgt er waarschijnlijk nog wel eens een give away.

10 opmerkingen:

 1. Die kussens zijn prachtig!!! En super die short!
  Proficiat aan de winnaars, heel veel plezier met jullie tas!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd aan de winnaars!
  Leuke short :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn voor de winnaar :) leuk idee van die kaarsjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Proficiat aan de winnaars!!!
  De short is leuk geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg gaaf die shorts zo! Ziet er direct al heel anders uit. En proficiat aan de winnares!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De winnaressen gefeliciteerd! En wat gaaf die kussens!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die kussens zijn echt subliem! Een hemd recupereren, hoe kom je erop? Supertof idee! Liefs, Me

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Whoepie joepie!!!
  Wat leuk!!
  Helemaal gemist :-)
  Je lichtjes zijn ook leuk he zo!!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...