donderdag 8 maart 2012

Voor 5 euro

'Wat koopt ge nog voor 5 euro?' Die zin is vaak te lezen in de folders en winkels van Hema. En dan gaat het om 1 trui of 1 broek of 1 kussen of ik weet niet wat nog allemaal.
Maar als ge naar de kringloopwinkel gaat en ge laadt uw mandje vol, dan hebt ge wat meer dingen voor 5 euro.


Zo kocht ik gisteren voor 5 euro een stuk stof van 140cm op 160cm (de bloemenstof), een stuk stof van 135cm op 225cm (de oranje stof), een atlas om enveloppes van te maken, een melkkannetje, een thee/koffie/chocomelkpot en een mandje (voor de paaseitjes binnenkort hè). 
Niet mis, vind ik. 


5 opmerkingen:

 1. Dan hebben jullie een goedkope kringwinkel. De stoffen kosten bij ons minstens4 euro!! Dat melkkannetje is wel een mooie aanwinst!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 4 euro is wel nog veel. Er zijn niet zoveel stofjes, misschien daarom dat ze niet veel kosten. En er zijn ook niet veel mensen die naar de kleren enzo kijken denk ik. Des te beter voor mij natuurlijk.

   Verwijderen
 2. Mooie buit heb je gevonden!!Hier is er niet zoveel in de kringwinkel!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vroeger was er ook niet zoveel bij ons, maar ze hebben alles anders gezet en zo konden er meer rekken binnen en dus ook meer spullen. De kleren hingen vroeger niet eens aan een kapstok, allemaal in een grote bak. Nu wel.

   Verwijderen
 3. Da's een mooie vondst voor een mooie prijs!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...