vrijdag 4 november 2016

Een Awesome Oslo en een mini Give Away

Had ik het hem eerst gevraagd, ik had het niet mogen doen. Dus daarom deed ik het stiekem. Ik haalde een goedpassende trui uit de wederhelft zijn kast, nam de maten en maakte hem ook eens een trui.

Urban Style - Awesome Oslo


Van dat groot stuk stof waar ik voor Dennis een Mitch uit maakte, had ik nog genoeg over. Maar spijtig genoeg niet voor een voor- én achterpand. Dus werd het enkel een voorpand. Wat ook mooi is natuurlijk. En misschien moet ik ook niet overdrijven bij het eerste kledingstuk. Al zeker niet als ik het stiekem deed. Haha...

Awesome Oslo sweater


Ik maakte een Awesome Oslo uit Urban style. Een sweater zoals hij er meerdere in zijn kast heeft liggen. Daar kon ik niet veel verkeerd mee doen. De halsboord gaapt een beetje, maar dat ligt volgens mij aan een misrekening van mijzelve. Misschien haal ik hem er nog af en doe ik het opnieuw maar beter.

Awesome Oslo back
Ik vroeg niet om deze pose te doen hoor. :D

Toen hij de trui paste en dan uitdeed, vroeg hij al lachend 'Dat gaat hier toch niet scheuren he?'. Alsof ik rommel maak, how rude! (net alle seizoenen van Full House nog eens bekeken, dus dat zit er nog wat in he)

Twinning sweaters


Van de stof heb ik trouwens nog een stuk over en omdat ze hier allemaal al voorzien zijn van een blikseminslag geef ik het graag weg. 
Het is een stuk van 102cm op 37cm. Voor slabbetjes, een babylegging, een truitje...
Dus wie dit graag heeft, laat maar weten hieronder. Dan kies ik zondagavond een winnaar.

25 opmerkingen:

 1. Ik doe heel graag mee aan de wedstrijd. Ik zou er een bliksemkussentje van maken.! De trui staat hem trouwens heel leuk, stiekem zal hij wel fier zijn op zijn vader-zoon trui :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. awel ja ik doe graag mee! ik heb een vriendin die volgend voorjaar de eerste keer moeder wordt en van een jongen,... dan kan ik iets cool maken. of misschien krijg ik er zelfs nog een voorpand uit voor mijn jongste spruit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi. Ik vind dat vele zwart ook iets neutraler voor een volwassene, geslaagd dus. Gapende boorden heb ik ook soms bij truien voor mijn dochtertje. Heel hard afhankelijk van het soort stof blijkbaar. Ik doe graag mee voor de stof. Ik zou er graag Oliver Pants voor mijn zoontje mee maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk gedaan! Ik heb zelf bog nooit iets voor de man genaaid ��. Ik doe graag mee voor het stofje, mijn zoontje zou een truitje hieruit wel leuk vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hello ik ziet dat wel zitten voor een babylegging . �� Ben aan de kerstpakjes begonnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Daar kan ik nog wel een trui mee maken voor de kleinste.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt een prachtige trui!
  Uit dat stuk stof puzzel ik graag iets voor één van de zonen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Supergeslaagd! Wat een stoere Oslo! Ik zou ook raag iets puzzelen met de stoere stof

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik waag ook mijn kans. Een sweater met een strook van die bliksemtjes zou ook wel cool zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke trui! Ik vind het juist tof dat enkel het voorpand bliksems heeft! Ideaal voor je man om te wennen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Alle bliksems, een mannelijke twinning :-), geweldig! Ik heb hier een klein mannetje rondlopen die er ook bliksemsnel mee zou staan. Ik doe graag mee :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een geslaagde twinning! Ik doe ook graag mee met je give-away. Ik kan er ook nog wel een combi-trui voor één van mijn zoontjes uit krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het reageren lukt maar niet, dus hier poging 4 van op de ipad dit keer... :-) Ik vind de trui echt geslaagd voor de man des huizes. Ik heb ook eens de Chess sweater gemaakt voor mijn man en die viel ook heel goed, dus ook een aanrader!
  Ik ben zot van het bliksemstofje en zou er wel wat mee willen maken voor stoere baby'tjes. Zeversjaaltjes of tuttendoekjes of een sjaal ... Droom droom...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ja dat lijkt me wel leuk als je ook naar Canada stuurt ;) Mijn zoonen zouden 't wel heel tof vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een mooie trui! Daar zou mijn grote man ook wel blij mee zijn.
  Ik doe graag mee voor het restje stof! Vanavond voor de eerste keer het metekindje op logement en een bliksempyamatje of broekje zou hem heel mooi staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Super leuke trui en heel tof zo vader en zoon! Beide bliksemsnel ;-)?!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw! Staat ze goed! Doe graaaaaaaaaag mee...

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Oh daar waag ik nog graag mijn kans voor! Ik ben net op naaiweekend geweest en heb veel voor mijn dochter genaaid, maar weinig voor de zoon, dit zou wel wat goedmaken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ooit waag ik me ook aan mannenkleding, voorlopig hou ik het bij de dochters. Maar ik denk dat ik met dit lapje nog wel een leuk rokje kan maken. Ik waag een kansje.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. super tof, zo vader zo zoon. :-) ik waag geen kans. hihi. al teveel stofplannen liggen.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...