woensdag 15 juli 2015

Randomness: Over OXO, coole kerels en 'twee vrouwen en een man'

Wij hebben er al van genoten, van die vakantie. De eerste 2 weken zijn al om en we hebben ons nog niet verveeld. Al zegt Dennis soms van wel, maar dat zal de leeftijd zijn.
En dat het al plezant geweest is! Meestal zijn we met ons drietjes thuis, de vriend staat altijd met de nacht en slaapt dus overdag. Dus amuseren we ons ook zonder hem. Waarom niet he.

Vakantie is...

... in verkleedkleren letterlijk waterverven.... OXO spelen met uw moeder op het terras.... een tomatenplantje vinden tijdens het onkruid wieden. Ook al had je dat er niet gezaaid.... tijdens de hittegolf naar Buggenhoutbos gaan om daar de koelte op te zoeken.... in datzelfde bos een wondermooi veertje te vinden van een Vlaamse Gaai.... een coole kerel tegenkomen in dat koele bos.... de uitslag krijgen van uw laatste examens. Eindelijk afgestudeerd als Bachelor in de Gezinswetenschappen! Hoera! Oh ja, en uzelf iets cadeau doen natuurlijk.... een 4-jarige te vieren. Met lekkere taart, zotte spelletjes en de beste familie en vrienden.... spelen met uw verjaardagscadeaus. 'Twee vrouwen, 1 man. Huh, waar zijn die andere twee mannen nu?' #kinderlogica

Ik kijk al uit naar de rest van de vakantie. Dat ze minstens even goed mag zijn als afgelopen twee weken.

7 opmerkingen:

 1. Doe zo voort zou'k zo zeggen ! ;)
  Plezant hé, verlof !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. al veel plezier gehad zo te zien! Bedankt voor de tip van het waterverven, komt hier zeker op de planning bij wat beter weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Proficiat met je diploma, geniet nog van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh, wat heb jij creatieve ideetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geniet! dik verdiend na dat harde werk! Super toffe foto's!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...