maandag 6 augustus 2012

Holiday give away #6

Onder het motto: 'wie het kleine niet eert,...' de zesde give away. Er valt een pakketje kaarten te winnen. Onbeschreven wel te verstaan.

En laat uw levensmotto eens achter bij de reacties. Bij mij is dat zoal: 'een dag niet gelachen is een dag niet geleefd' of 'een mens moet nu en dan een beetje gek doen om het niet helemaal te worden' of 'wie het kind in zich verliest, is voor altijd verdwaalt'...

Aan mijn motto's te zien lezen, kunt ge u wel voorstellen dat het hier soms om het gekste is. Die foto's worden hier dan ook niet gepost. Daarvoor moet ge eerst dikke vriendjes met mij zijn.


11 opmerkingen:

 1. Mijn motto (moet ik hier bijna dagelijks zeggen): trek het u niet aan, er zijn nog veel ergere dingen! En als ik een gezinslid tegenkom in huis, zo eens heel opmerkelijk luidop zeggen: "goeiendag!" dan ziet ge die zo kijken naar mij van "onnozele kip"! Maar zot zijn doet geen zeer he :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aangezien ik van mijn eigen snel iets tegenkom (om ni te zeggen, af en toe eens loemp ben). Is mijn motto 'als ge niets doet, kunt ge ook niets tegenkomen.' Maar ook 'What doesn't kill you, makes you stronger.' :D groetjes Tina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Pluk de dag is die van mij, gewoon een waarheid als een koe ;-))En leuk die kaartjes ik doe aan postcrossing dus altijd handig zo'n pakketje,gr.Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn motto : spaar uzelf! Sommige gevechten met de kinders ga ik niet aan, zoals witloof laten eten. Of op verplaatsing maak ik ook geen scene rond eten. Dan wil ik vooral mijn eigen appetijt niet verpesten door te mopperen op hun "ik-vind-dit-niet-lekker".
  Een ander motto, mezelf aangeleerd ten tijde van stress tijdens het koken : "als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan."

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bij mij is het: morgen komt er weer een dag... waarmee ik dan vaak bedoel dat ik ook morgen kan opruimen of poetsen of strijken of wat dan ook.... Mijn excuus om vandaag toch weer iets te doen samen met de kinderen in plaats van in de eerste plaats te zorgen dat mijn huis picco bello is.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn motto? Je zette mij even aan het denken, maar ik denk toch wel: 'What comes around goes around' oftewel 'wie goed doet, wie goed ontmoet'. Ik geloof stiekem een beetje in karma.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. 'Het is zoals het is'. Altijd en overal te gebruiken. In de eerste plaats leer je om te aanvaarden. En meer in het 'nu' te leven, los te laten, en ga zo maar door...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. 'Geef een glimlach door'. Ik merk altijd dat ik vrolijk word van mensen op straat die naar me lachen. Automatisch lach ik terug. Laten we dus vaker naar onbekenden glimlachen i.p.v. van nors vooruit kijken.
  Ik krijg trouwens ook een enorme SMILE van je Holiday give away!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Tof tof !!! Ik doe nog eens mee :-)
  Hihi, ik zou die foto's wel 'ns willen zien ;-)
  Mijn kinderen denken waarschijnlijk dat mijn levensmotto is: "ik kan maar 1 ding tegelijk" omdat ik dat elke dag wel minstens 1x zeg (en vaak nog veel meer als ze me weer eens teveel tegelijk vragen)
  Hmm, nu moet ik wel zeggen dat mijn levensmotto daar wel een beetje op lijkt. Het is een citaat en het gaat als volgt: "Time is what keeps everything from happening at once". Eigenlijk wat filosofisch bedoeld dat we ons leven in de volgorde van de tijd moeten leven en moeten genieten van het nu en niet teveel achterom kijken en al zeker niet te hard verlangen naar de toekomst. Een paar jaar geleden was het de handtekening in al mijn uitgaande mails, tot iemand daarop reageerde dat ik wel een heel luie moest zijn als ik zo'n handtekening had. Zo had ik het nog niet bekeken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Vrienden zijn als sterren je kan ze niet altijd zien maar je weet dat ze er zijn!

  Ik wil je graag volgen via mail kan je dat instellen?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mijn motto : Wees jezelf er zijn al anderen genoeg

  En ik vind het wel leuk om die van andere ook eens te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...