donderdag 15 december 2016

Een update, een bedenking en een bedanking

Klaar voor een onsamenhangende, doch interessante blogpost?


Weet je nog, dat lijstje waarvan bijna iedereen vond dat het te hoog gegrepen was. Dat het onmogelijk was.
Wel dat lijstje was niet onmogelijk maar het is toch niet gelukt. Wat helemaal aan mij ligt. Te laat beseffen dat er eigenlijk nog veel dingen opstaan.
Maar ach, het is maar een lijstje...

Laat ik er gewoon mee verder doen. Want eigenlijk wil ik alles wel nog doen wat erop staat. Het zal alleen wat later afgewerkt worden dan ik eerst gepland had. Zo is het leven he, niet alles gaat zoals je het gepland hebt, dus niet voor zondag mijn 30ste verjaardag.


Zo en nu een heel ander 'nieuwsitem'. Zonder overgang, recht uw woonkamer (of waar ge dit bericht ook leest) binnen.

Dat bloggen, ik doe dat nog altijd heel graag maar door de tijd die in mijn opleiding kruipt, lijkt er minder tijd om te naaien en daar foto's van te nemen en erover te bloggen (ofwel moet ik alles gewoon beter plannen. Ik ben nochtans goed georganiseerd van nature. Owkéeej, we wijken af...).

Daardoor lijkt het dus alsof hier niet veel te beleven valt. Ik wil ook niet vervallen in een blog waar elke post begint met 'x-aantal tips om dit of dat zus of zo te doen'.
Dus zit ik even zonder inspiratie. Oh help! :D

Wie een idee heeft of graag iets wil weten over mij, laat het gerust achter hieronder. De firma dankt u!


Als laatste, totaal ander onderwerp, wil ik jullie graag bedanken.
Voor alle reacties, voor een mailtje af en toe, voor duimpjes op Facebook of hartjes op Instagram,voor complimentjes in het echt. Dat doet mij veel plezier!
Ik heb al zoveel leuke, zotte mensen leren kennen via die fijne blogwereld. Ik blijf hier nog wat rondhangen.

De foto's zijn kleine verzamelinkjes van mij die ik af en toe op Instagram gooi. Te vinden onder de hashtag #sarahscollectionofthings

9 opmerkingen:

 1. Onsamenhangend of niet, jij slaagt er iedere keer in om een glimlach op mijn gezicht te toveren, door jezelf te zijn. Dus meer van dat graag... maar alleen als het voor jou klopt. Want bloggen, dat moet voor jezelf zijn en niet voor een ander. Ik lees graag mee hoe je puntje voor puntje afvinkt, op je gemak en daarom niet per se voor zondag ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je blijft en doe het gerust op jou tempo..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Altijd fijn hier om te lezen, Sarah!
  Misschien kan je qua inspiratie tips halen uit het blogboek van Kelly? http://www.talesfromthecrib.be/blogboek/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik voel mij zó hard aangesproken als "zotte mens" hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. X aantal tips, ik hàààt dat! Blij dat eenhuisindestraat gewoon zichzelf trouw blijft, want dat is waarom ik hier kom lezen. En dat het dan even wat stiller is, vind ik allesbehalve erg. Bij mij valt er momenteel ook weinig te beleven, dus ik ben niet gemachtigd om daar kritiek op te hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ken een eerder stille, maar o zo lieve, grappige en toffe madam, die me een beetje aan mezelf doet denken (zonder dat grappige dan ;) ) en die een hart van goud heeft. Iemand die ik graag volg en ook graag volg in het echt (alleen bij haar thuis geraken voor een kast blijkt moeilijk). Blijf gewoon doen waarmee je bezig bent. Blogland legt je niets op, ik leg je niets op. Er is geen moetens nodig! Het leven is al hectisch genoeg zo. xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...