maandag 9 februari 2015

Celeste voor de jarige

Een cadeaubon van een stoffenwinkel, dat vroeg ze voor haar verjaardag. Maar omdat ik zelden enkel een cadeaubon geef, maakte ik er nog iets bij. Het pakje mag een beetje volume hebben.
Dus maakte ik er voor mijn zus een Celeste bij, de kleine variant.Tussen mijn stof vond ik nog een restje Tilda van dit kleedje. Ik was niet zeker ik genoeg stof zou hebben, maar ik had geluk. Het was nipt, maar het is eruit geraakt. Die stof is nu helemaal op, er bleven enkel een paar sliertjes over. Als voering gebruikte ik een licht blauwe stof.Dat was vrijdagavond denk ik. Ik keek nog eens in Mijn Tas en zag dat ik ook een rits nodig had (ik was zo goed voorbereid, ahum...). Nu had ik geen enkele rits die én lang genoeg was én de juiste kleur had. Dus fietste ik zaterdagmiddag snel naar de jarige haar winkel en kocht een grijze rits. Terwijl de kindjes nadien naar een film keken, maakte ik de tas. Het ging sneller dan verwacht, dus geen paniek. Want het feestje was al de volgende dag.Met een cadeaubon van Pieke Wieke erbij, die toevallig mooi bij de tas paste, gingen we naar het feestje.


10 opmerkingen:

 1. Heb ik u al eens mijn verjaardag doorgegeven? ;)
  Schoon gerief!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi gemaakt! Leuk cadeau.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, dit tas komt van pas!
  Bedankt! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo'n verjaardagscadeau wil ik ook wel hebben ;-) Zelf heb ik mijn zus dit vorig jaar met haar verjaardag geven maar gevuld met zonnecrème,deo,flesje water,koekje enz omdat ze die zelfde dag nog naar het zonnige Italie vertrok

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit moet wel de coolste cadeaubonverpakking zijn die ik ooit zag!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wie zou zo'n cadeautje niet willen...?!?! Mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geen mooiere verpakking mogelijk om een cadeaubon in te verpakken !

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...