donderdag 4 december 2014

'De Matt' hielp mij een deken haken

In den beginne, toen ik net begon te naaien en haken, kocht ik maar wat. Zonder er een projectje voor te hebben. Want 'ooh, dat vind ik mooi' en 'aah, dat zou nog van pas kunnen komen'. En zo verzamelde ik kleurtjes wol die ik nu zou laten liggen.Maar om die dan allemaal weg te doen, da's ook zonde. En ik was ondertussen begonnen met granny squares te haken, in die kleurtjes. Want ja, een mens moet toch leren. En eenmaal ge begint met granny squares te haken, voor een deken bijvoorbeeld, moet ge wel verderdoen. Hoe saai het ook wordt.En daar zat ik met al die granny squares. Zo ver was ik al. Maar die moesten nog aan elkaar gehaakt geraken.En toen was er Netflix. Hoera! Haken tijdens een goede serie, in ons geval White Collar met Matt Bomer, knap in kostuum en zonder. Anders zit ge gewoon naar het scherm te staren en chips te eten. Nu maakte ik mij toch nog een beetje nuttig.

En zo krijgen die miskopen toch nog een mooie bestemming.

12 opmerkingen:

 1. Een schoontje! En Matt Bomer mag er ook wezen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Raar, als ge op Tom Bomer googled, krijgt ge dezelfde acteur bij de foto's te zien. Maar ik heb het verbeterd, er stond nochtans eerst Matt. :D

   Verwijderen
 2. Ja hé, als ge haakt eet ge ondertussen geen vettigheid, want met vettige vingers kunt ge niet haken.....schoon jong, uw deken !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bij mij werkt dat vrij meditatief, haken, soms zelf zo erg dat ik begin te knikkebollen (en zo komt het dat er hier heel wat onaf haakwerk ligt)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel mooi, ik vind wollekes nooit miskopen. Zie ne keer wat een schoon deken ge er van kunt haken. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi. Ik zou niet echt van miskopen durven spreken... Goed gedaan !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hihi, ook ik ben net begonnen met het eerste begin van aan elkaar haken, zag al gebeuren dat ik het nooit ging doen, zou er hier weer een stapeltje vierkantjes liggen....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha die doorstreepte "chips eten" is zo herkenbaar. ;-)
  Door je haakwerk dacht je er waarschijnlijk niet eens meer aan?!
  Heel knap dekentje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Schoon, blij dat ie ook aan elkaar gehaakt is zeker?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Woehaa ik heb ook een blogbericht gemaakt over het aan elkaar haken van Granny's en tegelijkertijd Netflix kijken :-))))
  Ik keek, How i met your mother.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...