zaterdag 3 mei 2014

Lente make over voor een plantentafeltje

Ik denk dat ik dit plantentafeltje al meer dan een jaar geleden kocht in de kringloopwinkel. Voor 2 eurootjes. Elke keer als ik iets in de kringloopwinkel of op een rommelmarkt voor een klein prijsje vind, ben ik blij. Wie zou dat niet zijn he.

Het tafeltje stond in onze living, bruin te wezen. Toen ik het kocht, wist ik al dat ik het ooit een laagje verf ging geven. En ergens twee weken geleden is het ervan gekomen. Ik fietste om verf en schuurde het tafeltje af. Toen was het tijd om Dennis en Iris te halen van school en kwam het er niet meer van om het te schilderen. Ik doe zoiets liever zonder kinderen rond mij. Het is eigenlijk ook iets waar ik rustig van word en met twee (soms jengelende) kinderen rond u is dat niet echt mogelijk.Vorige week nam ik het tafeltje mee naar de zolder. Daar ligt het werk nu stil omdat we wachten op de plakker (=stukadoor/bezetter). Maar daar is nu wel genoeg plaats voor dit soort projectjes.
Een doek op de grond tegen de verfspatten, de ramen open tegen de verflucht en een mini atelier is geboren.Het blad van de tafel spoot ik in het wit (met een spuitbus uiteraard) en de poten verfde ik in het geel. Achteraf bleek het iets meer pastel-geel dan ik had gedacht. Maar da's niet erg, zo'n pietje precies ben ik nu ook weer niet. Het idee om de poten in een andere kleur te doen zag ik eens op pinterest.


Mag ik ook even zeggen dat er bij de give away iets veranderd is. Als er meer dan 100 reacties zijn, mag ik nog een kortingsbon van 10% bij Something naais weggeven. Het is maar dat ge 't weet.

Verf van bij Gamma.

11 opmerkingen:

 1. leuke kleurtjes! instant zomergevoel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat past gewoon bij de kleuren van uw blogbanner!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh mooi :) het moet niet altijd genaai zijn ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die is prachtig geworden! Wat voor (spuit)verf heb je gebruikt?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. superschattig tafeltje
  en idd kringloopvondsten kunnen deugd doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi tafeltje, en ook die blauwe kast op de achtergrond ziet er leuk uit.

  Goedkope tafeltjes in de kringwinkel trekken ook meteen mijn aandacht. Hier staat er ook één op zolder klaar om geverfd te worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk gedaan,ik heb laatst mijn plantentafel voor op het terras ook geverfd en het onderste gedeelte van de poten ook een ander kleurtje gegeven.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...