woensdag 29 januari 2014

Something naaisMag ik u op voorhand al waarschuwen? Het lezen van volgend bericht kan na verloop van tijd zorgen voor een legere portemonnee of half geplunderde rekening. U weze gewaarschuwd!

Mijn zus opent namelijk op 16 februari (16-2-14, ziet ge het? *knipoog*) de virtuele deuren van haar webshop 'Something Naais'. Een webshop waar op dit moment al meer dan 500 artikels te vinden zijn. Voorlopig alleen fournituren en ander naai-, haak-, en breimateriaal. Maar na verloop van tijd komen er nog stoffen (jeej!),wol en andere dingen bij.Voorlopig kunt ge in de webshop nog niet veel gaan doen, maar op de facebookpagina kunt ge wel al gaan liken. Daar kunt ge mee aftellen en meeleven naar de opening. Een opening waarbij ze trouwens 10% korting geeft van 16/2 tot 15/3. Een hele maand korting dus. Schoon!

Er is trouwens (voor mensen uit de buurt van Baasrode) de mogelijkheid om uw bestelling af te halen.
Ik weet al dat ik niet meer naar 't stad moet als ik iets nodig heb, maar gewoon de fiets kan nemen en na 2,4km fietsen mijn bestelling heb.

Omdat mijn zus het de laatste tijd druk had met haar webshop, had ze te weinig tijd om een kraamcadeau te maken voor vrienden van haar. Sarah to the rescue!

Het werd een eenvoudig kleedje, met een patroon van De droomfabriek. Voor de handleiding moest ik zowaar niet meer spieken. En och, wat hou ik van de stoffencombinatie.Ik zou zeggen, allen naar de facebookpagina. Of nee, 't is deze.

2 opmerkingen:

  1. Schoon kleedje! Maar ik ga wijselijk besluiten om niet te gaan liken wegens dreiging van faillissement... :-) ;-) Liefs, Me

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...