dinsdag 10 april 2012

Slaap kindje, slaap

Als ge kinderen hebt, kunt ge mij waarschijnlijk begrijpen. Naar slapende kindjes kunt ge toch blijven kijken hè.


Dennis heeft af en toe angstaanvallen en valt dan, eindelijk gekalmeerd, in slaap in de zetel. Of in ons bed, maar dat was deze avond niet het geval.


Ziet ge dat ze mobieler wordt?
Ik legde haar op haar buik (als ge bij kind en gezin werkt, hebt ge dit niet gelezen hè) in het midden te slapen. 

7 opmerkingen:

 1. Och meid, wat vervelend voor jullie kleine man! Hopelijk heeft hij niet zo vaak een dergerlijke aanval. En ja, wat zijn ze zoet als ze zo heerlijk liggen te slapen he?! Ik moet 's avonds ook altijd even bij de bedjes kijken naar die slapende koppies en dan pas kan ik zelf slapen. Groetjes van Nicole en oh, succes met het haken van het uiltje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. die snoetjes van de slapende kinderen blijven heerlijk om naar te kijken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Slapende kindjes, het is een zaligheid om naar te kijken ...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ons Fien (3) zit momenteel in de fase 'nie moe zijn' en na 5min ligt ze te snurken in de zetel! of ze wordt midden in de nacht wakker en dan mag ze tussen ons in! (Sinds de vakantie begonnen is is het slapen een héle onderneming geworden...) Als we dan 's morgens wakker worden moeten mijn man en ik altijd lachen als we ze zo vredig zien liggen slapen in dat grote bed van ons!

  En ons Femke (1.5j) die slaapt de laatste tijd in krak dezelfde houding als haar zus toen... op haar buik, benen opgetrokken onder haar buik, poep in de lucht en voetjes gekruisd... ik moet dan altijd denken 'is dat nu zo comfortabel?'

  kindjes die slapen zijn zalig!
  Kindjes die goed doorslapen zijn super!
  ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Inderdaad: een zaligheid om naar te kijken....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. haha, lekker mobiel in bed :) Mila slaapt ook veel met de poep in de lucht, ofwel met de benen in zo een hoek gezet. snap ook niet hoe dat lekker kan liggen ma kom.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...