donderdag 9 februari 2012

Menu week 6

Het is weer blokken geblazen hier. Maandag heb ik examen van 'Ondersteuning van kinderen en jongeren met een handicap'. Het is wel open boek examen, maar dat wilt helaas niet zeggen dat er niet geblokt moet worden. 
Er wordt dus niet veel genaaid of gefrutseld. 

Gegeten moet er natuurlijk wel en deze week staan of stonden deze dingen op het menu:
Maandag: Croque monsieur
Dinsdag: Chipolata's met aardappelen en boontjes
Woensdag: Macaroni (maar dat zijn frietjes geworden, Vriendlief was pas laat thuis en we waren hesp vergeten kopen en het was te koud om met Dennis en Iris met de fiets hesp te gaan kopen)
Donderdag: Kippencordonbleus met aardappelen en bloemkool (de bloemkool werd vervangen door warme peren, want ik had de vriezer niet gecheckt of er nog bloemkool was, foei foei)
Vrijdag: Balletjes met appelmoes (dat stond er vorige week al eens op, maar toen hebben we dat om één of andere reden niet gegeten)
Zaterdag: Frietjes (wordt gewisseld met de macaroni van woensdag, want 2 keer frietjes in één week is niet zo gezond hè)
Zondag: Kip met rijst, ananas en currysaus

Ge ziet, deze week was een week van verschuivingen en vervangingen. Want die moeten er ook zijn.
Deze week ook geen Baksel van de week. Allez, toch niets nieuws. Ik heb wel die Chocolademuffins nog eens gemaakt, met mixer en extra chocolade. Maar het is toch nog niet het perfecte recept voor een chocolademuffin hoor. Niet gevreesd, ik zoek verder.

Iris zit ondertussen al schoon op haar poep.

En Dennis is nog altijd zijn eigenste zelve. 

Herkent ge de gevoelens? :D

3 opmerkingen:

  1. Hier ook al friet in plaats van verse boontjes! Best lekker hoor, maar morgen lekker aan de gezonde kost! Wij eten sinds kort ook volgens een weekmenu, met twee lekker autistische jochies gaat het eten nu een stuk makkelijker. Nu kunnen we nog weleens wat wisselen als we daarvoor in de plaats patat eten maar andersom gaat helaas niet op. Succes met je examen maandag! Groetjes Evelien.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Succes maandag!!Wat een mooie foto's!!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...