woensdag 6 juli 2011

Zweten en zwoegen

Gisteren kreeg ik de resultaten van een jaar zweten en zwoegen aan het HIG. Ik zit nu in het 2de jaar Gezinswetenschappen om een bachelordiploma te halen.
Met toch een beetje zenuwen opende ik de enveloppe en was blij verrast. Ik moet minder vakken in 2de zit doen dan ik had gedacht. Maar helaas zijn het er toch nog 6. Een paar examens waren toen ik het merendeel van de dag ongezond en futloos was door de baby die toen veel energie van mijn lichaam vergde.
Het goede nieuws is dat ik er op 6 vakken door ben en voor 2 werd gedelibereerd. En op de vakken waar ik door ben, heb ik toch goede resultaten, dus ik verdien wel een dikke pluim! :-)
Het enige wat ik nu kan doen is met goeie moed terug beginnen leren en niet uitstellen tot eind augustus. Want ondertussen ga ik nog eens bevallen (zo lijkt het alsof het een fluitje van een cent is) en gaat ons gezin van 1 naar 2 kindjes. En 'naar het schijnt' is dat toch moeilijk en chaotisch. Maar ik ga mij daar niet teveel op baseren, we zien wel hoe het bij ons gaat.
Over onze lieve dochter gesproken, ik ben nu 39 weken zwanger en als ik moet afgaan op wat ik lichamelijk voel, niets dus, is ze van plan nog even te blijven zitten. Maar ja, dat was ook zo bij Dennis...tot mijn water brak en hij 3u nadien in mijn armen lag. :D
Foto door mijn zus getrokken wanneer ze van haar vakantiewerk naar huis fietste (ze vond het wel iets hebben, en ik ook)

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...