donderdag 5 december 2013

De iHoes van Eva Maria

Wie de blog van By Eva Maria kent, weet dat zij pareltjes van onder haar machine tovert. Wie haar blog niet kent, ga zeker eens kijken. Het is de moeite.
Wie de blog dus kent, weet ook dat ze af en toe een handleiding deelt met haar volgers. Waaronder de handleiding om een iPadhoes te maken. De iHoes zoals ze hem gedoopt heeft.


Elk jaar, zo in november denk ik, maak ik een lijst met de cadeau's voor kerst en nieuwjaar. Dit jaar zitten daar een aantal zelfgemaakte dingen bij. Waaronder dus ook een iHoes. Voor die hoes gebruikte ik de handleiding van eerder vermeldde blogster. Heel goed uitgelegd en eigenlijk simpel om te maken. Had ik zelf een iPad gehad, ik had er mij ook één gemaakt. Maar helaas is er in ons huis zo geen 'speelgoed' te bespeuren.
Geen iPad betekent ook geen vulling voor de hoes om foto's te maken. Want met vulling ziet het er toch  echter uit. Een boek was de redding. Vergeten groenten opnieuw ontdekken vervulde een goede daad om gewillig te poseren. Pastte perfect. Ge zou de hoes tegelijk ook kunnen gebruiken als cadeauverpakking bijvoorbeeld.


Deze hoes past perfect (want dat kan als ge het zelf maakt) bij dit.
De stof won ik eens bij haar, de elastiek komt van deze grote stoffenwinkel. Daar helaas alleen te verkrijgen in zwart (wit misschien ook, maar daar ben ik niet zeker van).

8 opmerkingen:

 1. Mooi gedaan :) en ik moet dringend voor mijn speeltje zo een hoesje maken

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Maar zo' n mooie woorden zeg, dankjewel hoor Sarah! Je hebt er een super mooie versie van gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel mooi, dat ziet er een praktische hoes uit! Of een mooie boek cadeau verpakking ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weer een mooie creatie, goed gedaan! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk cadeautje voor onder de boom :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi gemaakt en leuk stofje! Deze heb ik ook nog steeds op m'n lijstje staan!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...