dinsdag 19 juni 2012

't Is gedaan

Voila sé, daar zijn we weer vanaf! Daarnet vulde ik mijn laatste examen voor de vakantie in. Voor de vakantie, want in augustus heb ik er minstens 2 te doen. Ik had strategisch gezien 2 vakken niet meegedaan omdat ik anders vakken waar ik het gevoel van had ze beter te kennen niet zo goed zou kunnen leren. Een mens moet al eens prioriteiten stellen, niet waar. 

En nu, vakantie! Olé! 

Ondertussen kreeg ik van Villa Speelmama en Nicole de Sunshine Award. 
Heel erg bedankt daarvoor!

De bedoeling daarbij is dat je 10 vragen beantwoord en de award doorgeeft aan 10 blogs waarvan je vindt dat ze het verdienen. Het eerste deel wil ik met veel plezier doen. Het tweede ook, maar daar wringt het schoentje, er zijn zoveel leuke blogs die het verdienen dat ik geen keuze kan maken. 
Dus jullie krijgen hem allemaal van mij. Alstublieft!

Het eerste deel komt er nu aan, de 10 vragen.

1. Wat is je favoriete dier?
Het dier waarvan ik graag zou hebben dat het hier rondloopt is een hond. Geen specifiek ras, eentje uit het asiel die we van een niet zo leuk bestaan kunnen redden. Een hond met hoog knuffelgehalte en een hart voor kinderen.

2. Wat is je favoriete getal?
Als we meedoen met de lotto, wat zelden gebeurt, kies ik altijd voor 18. Gewoon omdat het de dag is waarop ik geboren ben. 

3. Wat is je favoriete non-alcoholische drank?
Water, lekker helder water. Meer moet dat niet zijn. Al moet ik toegeven dat ik af en toe wel zwicht voor cola. Maar dan wel niet veel, na een half blikje plakt mijn tong al tegen mijn gehemelte. Gewoon om het nog eens te smaken. Oh ja, ik zou die goeie ouwe chocomelk nog vergeten. Daar kunt ge bij mij ook niets mee misdoen hoor. Tenzij zo'n hotcemel. Met water met wat poeder in moet ge niet afkomen. Maar voor de rest ben ik geen moeilijk hoor.

4. Facebook of Twitter?
Facebook definitely!

5. Wat is je passie?
Ik heb niet echt 1 ding waar ik alles voor zou laten vallen bij wijze van spreken. Laat het ons gewoon op Het Leven houden.

6. Krijgen of geven?
Allebei. Het is zo leuk om iets te geven en dan aan die persoon zijn gezicht te zien dat het iets is wat die echt wou. Ik sta er dus niet voor te springen om iemand een enveloppe met geld te geven, dat vind ik zo onpersoonlijk. En krijgen is ook leuk natuurlijk. Als iemand u echt goed kent, krijgt ge gegarandeerd iets wat u blij maakt. 

7. Wat is je favoriete patroon?
Moeilijk om te zeggen, omdat ik nog niet zoveel dingen gemaakt heb. Mag ik hiervoor passen?

8. Wat is je favoriete dag van de week?
Ik vind vrijdag wel leuk, de dag net voor het weekend, wanneer mensen relaxter zijn omdat het weekend al komt piepen. 

9. Wat is je favoriete bloem?
Goh, weer zo'n moeilijke. Zonnebloemen, fresia's, de lekker geurende bloemen van een sneeuwballenboom, klaprozen, ...

10. Wat is je favoriete land?
België. Veel andere landen heb ik nog niet bezocht, of alleen maar gezien vanuit het raam van een kampplaats. Landen die ik graag wil bezoeken zijn Australië, Kroatie, Roemenië,...

Zo, het kruisverhoor is gedaan. Haha! 
Nu terug over naar de orde van de dag, het huishouden. Want dat werd wat verwaarloosd tijdens het studeren. Maar met een goed muziekje komt dat in orde. 
Gegroet!

6 opmerkingen:

 1. Een dubbele proficiat met je awards en geniet van een heerlijke vakantie :)

  Groetjes,
  Rosalie van StudioZakka

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Joepie, spring een gat in de lucht, oef vakantie!
  De oudste is er sinds een paar uur ook vanaf ( in augustus ook nog een paar), de jongste moet nog tot vrijdag, we tellen af.
  Leuk wat je schrijft, wij hebben volgens mij de hond die jij zoekt, heel hoog knuffelgehalte, zeer kindvriendelijk en ook nog een waker (er is hier voor de hond er was al twee maal ingebroken).
  En jou bloemen passen ook in mijn rijtje :0)
  En nu heerlijk genieten van je kids, de strijk gaat niet lopen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt om zo hard mee te leven.
   Veel strijk heb ik niet, mijn moeke was zo lief om die te doen. Het zijn meer de stofwolken die zich hier te goed beginnen thuis voelen. ;)

   Verwijderen
 3. Ik had bij vraag 10 ook graag Korea of Japan zie staan. :( Haha ;)
  Allee bij deze weer een beetje bijgeleerd over mijn beste zus! ^^

  Greetings,
  uw gezustertje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. LOL, het kruisverhoor :-)
  Leuk om te lezen!
  Geniet van het einde van de examens en de vrijheid! Laat nu het goede weer maar komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat je weer meedoet, Sarah! Maarreuh kijk eens bij de vorige????? Je hebt de ketting gewonnen! Mail je me even jouw adres? het kan naar nicky5209@hotmial.com

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...