Eerst een foto van het Baksel van vorige week.
Als ge er een stuk afsnijdt, moogt ge dus niet de gewone breedte van een taartstuk nemen. Da's veel te groot. Zelfs mijn broer kreeg zijn stuk niet op, en die kan nochtans goed eten.
Ik deed er bosbessenconfituur tussen en onder de M&M's een laagje choco. Ik wou nog ganache maken, maar ik had niet genoeg chocolade meer. Ik had er al van gesnoept.
Wat we deze week eten, leest u verder:
Maandag: Mexicaanse burrito's (ik had de overschot van vorige keer ingevroren, dus geen werk meer aan)
Dinsdag: Wok (deze keer met een versneden biefstuk, erwtjes en peultjes, mais en pasta bij gebrek aan eiernoedels)
Woensdag: Croque monsieur
Donderdag: Daarvoor moet ik nog iets zoeken, 't is maar voor Dennis en mij alleen, dus dat komt wel in orde
Vrijdag: Groentenomelet of gewoon eitjes met een boterham (weer voor Dennis en mij, wij zijn niet kieskeurig)
Zaterdag: Frietjes
Zondag: Wortelpuree met frikandon
Het Baksel van de week is weer iets met chocolade, namelijk chocoladekoekjes.
Weer chocolade, hoor ik u denken. Jaja, ik geef het toe, ik ben een chocoholic. Maar, wij eten hier voor de rest vrij gezond hoor. Genoeg fruit, zelden snoepjes en onze gekochte koeken zijn meestal zonder chocolade (omdat kleuters + chocolade al eens vlekken geeft op school). En dus daarom zijn de dingen die ik zelf maak vaak met chocolade. De verantwoording krijgt u er gratis en voor niets bij. :D
Dat Baksel ziet er GEWELDIG uit !!
BeantwoordenVerwijderenMMMMMMmmm, ik zou het zo kunnen opsmullen!
Dank u!
VerwijderenEn het is echt heel simpel. 2 cakes die je lekker vindt op elkaar (=de hoogte van een Leo), met iets dat je lekker vindt ertussen en erop. Rondom iets plakkerigs (bij mij choco) om de Leo's op zijn plaats te houden. Een grote strik er rond en klaar.
Wauw, en dat leek echt een moeilijke taart om te maken!
BeantwoordenVerwijderenTe mooi om op te eten!!
Wauw, te mooi om op te eten,maar oh zo lekker!!
BeantwoordenVerwijderen