maandag 7 mei 2012

Flow

Ik koop zelden boekskesLibelle en Flair worden hier wel gelezen, maar niet gekocht. Ah nee, ik krijg ze van mijn moeder. En op mijn beurt geef ik ze door aan mijn zus. Als dat niet goed voor 't milieu is.

Maar soms koop ik wel eens een boekske. Deze keer kocht ik Flow. Ik had er al op verschillende blogs over gelezen en toen ik vandaag in onze krantenwinkel stond, viel mijn oog erop. Ik raapte mijn oog op, stak het in de daartoe horende holte en ging mijn 'boekske' betalen.

Ik heb het nog niet helemaal gelezen, maar wel al in gebladerd en ik moet zeggen, het ziet er goed uit. Ik ben fan!

Een sneak peak van wat er nu in Flow staat.

Met leuke stickers om niets te vergeten. Of juist wel.En hoe zit het bij jullie? Van welke boekskes zijn jullie fan?

7 opmerkingen:

 1. De flow ligt hier ook geregeld in huis, niet iedere keer maar toch... verder koop ik af en toe eens de flair (als er iets extra bij zit) en de libelle mama vind ik ook nog wel tof om lezen. Vroeger kocht ik 'mama' maar sinds de belgische editie er niet meer is, is libelle mama een leuk alternatief... Boekjes over huizen en tuinen ga ik meetal lenen in de bib...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ooit een abonnement op Libelle gehad, maar twee jaar later had ik ze nog niet allemaal gelezen ... dan maar geen nieuw abonnement genomen. Nu ik de Flow zie, wil ik die ook wel eens hebben ...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb me vorig jaar gabonneerd op Mama maar heb dit stopgezet na 1 jaar.Ik kwam er ook niet toe om dit volledig uit te lezen vandaar.Maar die Flow lijkt me wel iets leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een voordeel van zo'n tijdschriften vind ik dat het niet elke week uitkomt en je dus wat meer tijd hebt om erin te lezen.

   Verwijderen
 4. ik heb een abonnement op libelle en flow! de boekjes in mijn ogen, de libelle is mijn badboekje :-) en de flow nou die is altijd super en daar mag zeker niet aankomen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En eigenlijk heb je telkens 2 flows nodig...eentje om te bewaren en eentje om te knippen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat is een goede... Ik vind de Flow geweldig en wil er altijd graag wat uithalen maar ik doe het dan toch niet want dat vind ik weer zonde.. :)

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...