donderdag 24 oktober 2013

A room with a View

Het voorlopig mooiste deel van onze zolder is het uitzicht. Het uitzicht langs het achterraam. De kant waar de zon opkomt. Een ideaal raam voor de wolkenclub, me dunkt.
Maar om gemakkelijk door dat raam te kunnen kijken, moet ik op dit moment op een trapladdertje staan. Zó handig! Dus wanneer de zolder verder wordt ingericht, moeten we daar een oplossing voor vinden. Ik dacht aan een verhoogje langs die kant van de kamer.
De foto's zijn juist na de afwerking van het dak genomen. Ondertussen zijn we al begonnen met opruimen. Kwestie van met een schone lei te kunnen beginnen. 
Voor de rest hebt ik wel al iets in mijn hoofd, maar er ligt nog niets vast. Ik ga het voorlopig nog niet met u delen, want dan word ge er door beïnvloed als ge hieronder tips en ideeën achterlaat. Dus hebt ge een interessant pinterestbord daarover, vertel! Zijn er interieurboeken of -tijdschriften die ge mij zou aanraden, vertel! Hebt ge zelf een keigoed idee, vertel!

6 opmerkingen:

 1. Jullie gaan toch Franse kappen installeren? Bedje installeren dat je lekker naar buiten kan kijken 's ochtends. FAN-TAS-TISCH!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Succes met verbouwen! Het is echt een mooie ruimte, dus ben benieuwd naar het eindresultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. lig - zithoek, onderaan ingemaakte kasten en dan zo een zetelhoek. Zoals in de victoriaanse huizen met een hoekraam.
  Ik had dat van morgen al gepubliceerd maar tja de eerste keer dat ik op een blog reageer dus waarschijnlijk niet doorgekomen ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Slapen onder de sterrenhemel in een hangmat met een goed drankje en weg dromen hoe je allemaal kan inrichten lijkt me een leuk idee. Veel mogelijkheden, ik ben benieuwd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijkt op onze zolder met net nieuw dak en nieuw dakraam dus ik lees effe mee :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Doet me direct aan onze zolder denken, die is nu wel zo goed als af na een paar maanden hard werken door mijn man dus daar komt binnenkort een blogberichtje over.
  Hier is het een slaapkamer geworden voor de oudste zoon.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...