donderdag 27 juni 2013

Juffencadeaus: Brownies in a jar

Dennis had 2 juffen dit jaar. Bij de ene had ik zelf nog gezeten in de tweede kleuterklas en de andere zat blijkbaar vroeger bij de Vriend op school. Twee hele toffe en lieve juffen!
Vorig jaar maakte ik een zakdoekdooshoes met de naam van de juf op geflock. Voor dit jaar was ik eerst van plan een tas te maken, maar wist niet goed welke stof te kiezen. Ik kon niet goed inschatten wat de smaak van de juffen was. Dus dat plan werd afgevoerd. En ik wou ook wat in dezelfde 'grootte' van het cadeau blijven als vorig jaar.

Op zoek naar een nieuw plan dus. En dat werd gelukkig op tijd gevonden. Ik gooide verschillende leuke idee├źn samen en de cadeaus waren een feit.

Met krijt schrijven als linkshandige is ook niet gemakkelijk,
en zeker niet op een ronde pot. 
Het idee en recept van 'brownies in a jar' vond ik bij Gewoon Marieke. Spijtig dat ik de tips voor het vullen pas vond toen ze klaar waren. Ach, voor de volgende keer dan maar.
Bordverf op een glazen pot, zag ik eens op pinterest. Geen handleiding bij, dus probeerde ik zelf maar wat. En ik ben blij met het resultaat. 't Is schoon!


Om de potten wat te versieren, want gewone glazen potten zijn, tja... gewoon. Bij Silly old suitcase vond ik de perfecte manier om ze op op te vrolijken. Opgerold aan de pot hangt wat ge met de inhoud van de pot moet doen. Tekstje op papier, papier op stof en oprollen.


Stof van Onlinestoffen

8 opmerkingen:

 1. Hardstikke leuk!
  Daar zou ik blij mee zijn als juffie ;-)

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. fijn cadeautje eh :) hier dus ne pot met koekjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heb je toevallig nog een patroontje van de zakdoekendoos?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Online vindt ge hier een patroon en handleiding:
   http://levenmetliv.blogspot.be/2012/03/omkeerbare-kleenexdooshoes-tutorial.html

   Verwijderen
 4. Ik doe lapjes op de zelfgemaakte confituur voor in een cadeaumandje met zelfgemaakte spullen, deze zijn ook tof voor in zo een mandje

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...