zondag 3 november 2013

Pastel ripple blanket

Maanden geleden begon ik eraan. Het zou een deken worden voor ons. Om over ons te leggen terwijl we naar tv keken of een boek lazen. Als extra comfort. Maar terwijl ik bezig was, voelde het niet goed. Het waren niet echt onze kleuren en de maat was eigenlijk toch niet goed.

Dus haalde ik het deken uit elkaar, rolde de wol terug op en begon opnieuw. Aan een kleinere versie, voor een kleiner mensje.
Het werd een dekentje van ongeveer 70 op 90 cm volgens de ripple stitch. Ik gebruikte hiervoor het patroon van Le monde de sucrette.

In de laatste Mollie makes zag ik kussens in een soortgelijke steek. Net iets anders dan degene die ik gebruikte voor dit dekentje. Dus ik denk dat ik die ook maar eens ga uittesten.Vergeet niet dat hier deze avond een kleine give away afloopt. Wie nog kans wil maken op een pakketje kaarten haast zich als de wiedeweerga naar hier.

11 opmerkingen:

 1. Ik vind de kleurtjes super leuk! Mijn complimenten

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk dekentje! Ik wil ook nog een keer wat maken met een zigzag. Misschien het volgende project? Hopelijk zijn de ouders van het kleine mensje er blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi geworden!
  grtjs, Saartje

  http://saartjeathome.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi dekentje in super mooie kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk deze steek. Die ga ik ook eens proberen.

  Groetjes,
  Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooooh, dat ziet er zo ontzettend zacht uit!!! En mooi die kleurencombinatie!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...